Horbonos, F.Pavlenchyk, NataliiaPavlenchyk, AnatoliiSkrynkovskyy, R.2018-10-012018-10-012018Study of cooperation in agribusiness as a socio-economic phenomenon / Horbonos F., Pavlenchyk N., Pavlenchyk A., Skrynkovskyy R. // Технологічний аудит та резерви виробництва. - 2018. - №1/5(39). - С. 14-21.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13807Проведено аналіз наукових методологічних підходів до розуміння сутності кооперації. Подається новий концептуальний підхід до розуміння кооперації, який визначає, що за змістом – кооперація є економічним явищем, а за організаційною формою – кооператив. Обґрунтовано формування і функціонування кооперативу на основі прояву внутрішніх і зовнішніх відносини, носіями і регуляторами яких є кооперативні принципи.enкоопераціякооперація в агробізнесівиробничі відносиникооперативні принципиagribusinesscooperationagrarian sectorStudy of cooperation in agribusiness as a socio-economic phenomenonArticle