Іжевська, О. П.Паска, М. З.Izhevska, O. P.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-252021-01-252021-01-25Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 12 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини рослинного та тваринного походження.ukкрафтові технологіїробоча програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуКрафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуOther