Паска, М. З.Голод, А. П.Гузар, У. Є.Графська, О. І.Іжевська, О. П.Paska, M. Z.Holod, A. P.Huzar, U. Ye.Hrafska, O. I.Izhevska, O. P.2021-02-152021-02-152021-02-15Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / розроб. Паска М. З., Голод А. П., Гузар У. Є., Графська О. І., Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 42 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28519ukмагістерські роботипідготовка та зихистспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»денна та заочна форма навчанняметодичні рекомендаціїМетодичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняOther