Фик, БогданПаска, МаріяFyk, BohdanPaska, Mariia2024-01-162024-01-162023Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.ukукраїнська кухняіндустрія гостинностілокальний виробникпопуляризаціяUkrainian cuisinelocal producerhospitality industrypromotionАсортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарстваAssortment and popularization of Lviv cuisine in restaurantsArticle