Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyy, OlehPaska, Mariya2022-06-302022-06-302022-05-19Боратинський О. Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку / Олег Боратинський, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 342–345.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32569Розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community.ukгастрономічний туризмавтентична кухняперспективи розвиткуgastronomic tourismauthentic cuisineprospects for developmentГастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвиткуGastronomic tourism and authentic cuisine: state and prospects of developmentArticle