Пересада, КатеринаЛюлька, ОлександрГубеня, В’ячеславPeresada, KaterynaLiulka, OleksandrHubenia, Viacheslav2024-07-022024-07-022024-05-30Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production.ukНАССРкондитерські виробиготельні підприємствакрафтове виробництвозаклади ресторанного господарстваHACCPrestaurantshotel enterprisesconfectionerycraft productionОсобливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукціїFeatures of HACCP in the production of craft confectionery productsArticle