Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyi, IvanPaska, Mariia2023-12-042023-12-042023-11-07Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості / І. Г. Гілецький, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (7 лист. 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 265–266.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080Метою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety.ukферментна сировинахрінхарчова промисловістьenzyme raw materialshorseradishfood industryТеоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловостіTheoretical and practical aspects of obtaining enzyme raw materials from horseradish when used in the food industryArticle