Корнієнко, КатеринаДулька, ОльгаKorniienko, KaterynaDulka, Olha2022-10-122022-10-122022-05-19Корнієнко К. Інноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарства / Катерина Корнієнко, Ольга Дулька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 103-105.http://localhost:8080/handle/34606048/32959Метою роботи є вибір ефективного способу зберігання сировини для забезпечення стабільної якості харчової продукції.The purpose of the work is to choose an effective way of storing raw materials to ensure stable quality of food products.ukінноваціяякістьзбереженняхарчові продуктиinnovationqualityconservationfood productsІнноваційні способи зберігання сировини у закладах ресторанного господарстваInnovative ways of storing raw materials in restaurantsArticle