Красько, ДаринаМаслійчук, ОльгаKrasko, DarynaMasliichuk, Olha2022-10-122022-10-122022-05-19Красько Д. Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві / Дарина Красько, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 118-120.http://localhost:8080/handle/34606048/32964Аналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis.ukвегетаріанстворослинне молокогоріхове молокодесертинапоїvegetarianismplant milknut milkdessertsdrinksФормування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарствіThe formation of modern trends in vegetarian food in the restaurant businessArticle