Баль-Прилипко, ЛарисаПаска, МаріяБутенко, АнастасіяBal-Prylypko, LarysaPaska, MariiaButenko, Anastasiia2022-01-212022-01-212022-01-21Баль-Прилипко Л. Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу / Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 116-119.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795ukводамінеральні речовиниздорове харчуванняНаукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складуArticle