Баль-Прилипко, Л.Паска, М.Дерев'янко, Л.Назаренко, М.Bal-Prylypko, L.Paska, M.Derevianko, L.Nazarenko, M.2021-01-042021-01-042021-01-04Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Деревянко, О. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C.136-138.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.ukм'ясна сировинаморепродуктиковбасні виробиоптимізація рецептуриОсновні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуArticle