Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyy, IvanPaska, , Mariia2022-10-072022-10-072022-05-19Гілецький І. Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 37-39.http://localhost:8080/handle/34606048/32901Впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability.ukсистема харчової безпекизаклади громадського харчуванняресторанне господарствоfood security systemcatering establishmentsrestaurant businessОкремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинностіSome aspects of the implementation of the food security system in hospitality institutionsArticle