Сухенко, Ю. Г.Серьогін, О. О.Сухенко, В. Ю.Рябоконь, Н. В.2022-05-022022-05-022016-03-30Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підручник / Ю. Г. Сухенко, О. О. Серьогін, В. Ю. Сухенко, Н. В. Рябоконь. - Київ : Компринт, 2016. - 338 с.ISBN 978-966-929-193-6http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32269Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку.ukресурсозберігаючі технологіїхарчові і переробні виробництвакорм, добрива, харчові добавкибудівельні матеріали та інші товари народного споживанняРесурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвахBook