Якубечко, А.Іжевська, О.Дрозд, Я.Yakubechko, A.Izhevska, O.Drozd, Ya.2021-02-182021-02-182021-02-18Якубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.ukграніторпосудина ДьюарагомогенізаторІнноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарстваArticle