Голод, АндрійHolod, AndriiКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-172020-02-172020-02-17Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24435Метою викладання навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння орієнтуватися у спільних та відмінних рисах між сферами рекреації, туризму та гостинності, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельно-ресторанному бізнесі.кафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови індустрії гостинностіспеціальність "Готельно-ресторанна справа"Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Other