Іжевська ОрисяIzhevska OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Іжевська О. П. ОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа» / Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 10 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38360Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції у сфері ГРБ, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.otherтехнологія продукції ресторанного господарствасилабусбакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа»Other