Гуцуляк ВікторіяHutsuliak ViktoriiaКафедра економіки та менеджменту2025-02-262025-02-262024ОК 22 Управління персоналом : навчальна програма, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гуцуляк В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 23 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38497Мета дисципліни формування у студентів системи знань та практичних навичок з управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованих на ефективне використання людських ресурсів для досягнення організаційних цілей і підвищення конкурентоспроможності підприємства.otherуправління персоналомнавчальна програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра економіки та менеджментуОК 22 Управління персоналом : навчальна програма, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other