Пазичук, ОльгаБорецький, ЮрійЛужна, Мар'янаPazychuk, OlhaBoretskyi, YuriiLuzhna, Mariana2024-02-082024-02-082023Пазичук О. О. Основи раціонального харчування : метод. рек. до практичних занять для студ. спеціальності 227 «Фізична терапія та ерготераіня» / Пазичук О. О., Борецький Ю. Р., Лужна М. Я. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 54 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35327Методичні рекомендації призначено для проведення практичних занять і освітньої програми «Основи раціонального харчування». Подано теми лабораторних занять, контрольні питання до них, перелік робіт, які необхідно виконати студентам під керівництвом викладача. Methodical recommendations are intended for conducting practical classes and the educational program "Fundamentals of rational nutrition". Subjects of laboratory classes, control questions for them, a list of works that must be performed by students under the guidance of the teacher are provided.ukоснови раціонального харчуванняметодичні рекомендаціїпрактичні заняттяспеціальність "Фізична терапія та ерготерапія"basics of rational nutritionmethodical recommendationspractical classesspecialty "Physical therapy and occupational therapy"Основи раціонального харчуванняBasics of rational nutritionOther