Паска, М.Paska, M.Жук, О.Zhuk, O.Ромашко, І.Romashko, I.Драчук, У.Drachuk, U.Галух, Б.Halukh, B.2019-11-042019-11-042019-11-04Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.ukінноваційні технологіївиробництво майонезухарчові технологіїінженеріятехнологія жиріврецептураІнноваційні технології у виробництві майонезуBook