Калник ОлегПаска МаріяKalnyk OlehPaska Mariia2025-09-302025-09-302024Калник О. Методолічний підхід упроваження системи 5S у ресторані «Ribs House» / Олег Калник, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 108.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/59944Мета - упровадити систему 5S у ресторані «Ribs House». The goal is to implement the 5S system in the Ribs House restaurant.otherресторанний бізнесінлдустрія гостинності5SRibs Houserestaurant businesshospitality industryRibs House.Методолічний підхід упроваження системи 5S у ресторані «Ribs House»Methodological approach to implementing the 5S system in the Ribs House restaurantOther