Левків, Соломія-МаріяПаска, МаріяLevkiv, Solomiia-MariiaPaska, Mariia2024-07-042024-07-042024-05-30Левків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264Метою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.ukресторанний бізнесрозвитокнові форматиrestaurant businessdevelopmentnew formatsКонцептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»Conceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat"Article