Пасічний ВасильШубіна ЄвгеніяPasichnyi VasylShubina Yevheniia2025-07-162025-07-162025Пасічний В. Перспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCa / Василь Пасічний, Євгенія Шубіна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 276–278.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39383otherкрафтові м’ясні продуктигідробіонтинетрадиційні білкиcraft meat productsaquatic organismsnon-traditional proteinsПерспективність використання гідробіонтів у складі м’ясних крафтових продуктів для системи HoReCaProspects for the use of hydrobionts in the composition of craft meat products for the HoReCa systemOther