Гузар, У. Є.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-10-162020-10-162020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 28 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26879ukготельно-ресторанний бізнеспідприємствааналіз діяльностіробоча програмакафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаOther