Борецький, ЮрійBoretskyi, Yurii2018-11-222018-11-222018-11-22Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму / розроб. Борецький Ю. Р. - 2018. - 9 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15656Мета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.ukкафедра біохімії та гігієни"Харчова хімія""Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми лабораторних занятьсамостійна роботарозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураХарчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризмуPlan or blueprint