Радзімовська, О.Смаль, А.Radzimovska, O.Smal, A.2021-02-182021-02-182021-02-18Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.ukконтрольякістьвпровадженняСучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарстваArticle