Струтинська ЛюбовМирончук МаріяStrutynska LiubovMyronchuk Mariia2025-01-172025-01-172024-10-24Струтинська Л. Модифікація ресторанної продукції як відповідь на сучасні харчові тенденції / Любов Струтинська, Марія Мирончук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37667otherпісочний напівфабрикатбезглютенова випічкабезлактозні продуктинатуральні підсолоджувачіінновації в харчуванніshortbreadgluten-free bakerylactose-free productsnatural sweetenersfood innovationsМодифікація ресторанної продукції як відповідь на сучасні харчові тенденціїModification of restaurant products as a response to modern food trends