Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-132021-02-132021-02-12Графська О. І. Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська Орислава Іванівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28434Метою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства.ukаналіз ринків готельно-ресторанного бізнесусилабусcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»Other