Паска, М. З.Радзімовська, О. В.Paska, M. Z.Radzimovska, O. V.2021-09-272021-09-272021-09-27Паска М. З. Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму / Паска М. З., Радзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф.(15 вересня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - С. 67-68.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680Метою даної роботи є обгрунтування використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних продуктів у контексті гастротуризму Львівщини.ukтехнологія м'ясних продуктіввикористання нетрадиційної сировинигастротуризмОбгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризмуArticle