Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyi, IvanPaska, Mariia2023-01-022023-01-022022-10-06Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.http://localhost:8080/handle/34606048/33383Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej.ukхарчова безпекаресторанне господарствавимогивпровадженняbezpieczeństwo żywnościekonomia restauracjiwymaganiarealizacjaФормування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіKształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomiiArticle