Паска, М. З.Гузар, У. Є.Іжевська, О. П.Коркуна, О. І.Радзімовська, О. В.Paska, M. Z.Huzar, U. Ye.Izhevska, O. P.Korkuna, O. I.Radzimovska, O. V.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-292021-01-292021-01-29Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О. П., Коркуна О. І., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27944Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.ukвиробнича практика магістрівготельно-ресторанна інфраструктураметодичні рекомендаціїcпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуВиробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Other