Паска МаріяГузар УлянаІжевська ОрисяКоркуна ІванПетришин НаталіяТесля ОльгаХромова Мар'янаPaska MariiaHuzar UlianaIzhevska OrysiaKorkuna IvanPetryshyn NataliiaTeslia OlhaKhromova MarianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», денної та заочної форм здобуття освіти / уклад. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О. П., Коркуна І. І., Петришин Н. З., Тесля О. Д., Хромова М. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 25 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37841Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельно-ресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.otherкваліфікаційна роботаметодичні рекомендаціїгалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», денної та заочної форм здобуття освітиOther