Мирончук МаріяДанилюк ІннаMyronchuk MariiaDanyliuk Inna2025-07-152025-07-152025Мирончук М. Розробка технології заварного напівфабрикату з використанням рисового борошна / Марія Мирончук, Інна Данилюк // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 335–340.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39368otherтехнологіїзаварний напівфабрикатрисове борошноtechnologiescustard semi-finished productrice flourРозробка технології заварного напівфабрикату з використанням рисового борошнаDevelopment of custard semi-finished product technology using rice flourOther