Паска, М.Paska, M.Мартинюк, І.Martyniuk, I.Молдаванова, Л.Moldavanova, L.Басараб, І.Basarab, I.2019-11-052019-11-052019-11-05Технологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.ukпорівняльна оцінкахімічний складм’ясо птиціяйцепродуктимеханічна обвалкаякість продукціїметоди дослідженняТехнологія переробки птиціBook