Іжевська, ОрисяБоратинський, ОлегIzhevska, OrysiaBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного господарства2020-05-112020-05-112020-05-11Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П., Боратинський О. В. - Львів, 2020. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25679Метою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"силабусПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Other