Волошин, ОлексійРябенька, МаринаVoloshyn, OleksiiRiabenka, Maryna2023-06-272023-06-272023-05-18Волошин О. Eкологізація підприємств ресторанного / Олексій Волошин, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 46–47.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34208ukресторанна індустріяекологічні принциписталий розвитокекологізаціяrestaurant industrysustainable developmentecological principlesgreeningEкологізація підприємств ресторанногоGreening of restaurant enterprisesArticle