Калитин, РоксоланаПерун, МаріяРадзімовська, ОльгаХолявка, ВолодимирKalytyn, RoksolanaPerun, MariiaRadzimovska, OlhaKholiavka, Volodymyr2021-09-172021-09-172021-09-17Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.ukпродукціяобслуговуванняспоживачреалізаціяОсобливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"Article