Сідельник АнастасіяПетришин НаталіяSidelnyk AnastasiiaPetryshyn Nataliia2025-07-152025-07-152025Сідельник А. Інноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировини / Анастасія Сідельник, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 380–382.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39355otherгарбузове борошнонетрадиційна сировинахарчова цінністьінноваційна сировинаpumpkin flournon-traditional raw materialsnutritional valueinnovative raw materialsІнноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировиниInnovative directions in the technology of flour products using non-traditional raw materialsOther