Дуб СвітланаГузар УлянаРадзімовська ОльгаDub SvitlanaHuzar UlianaRadzimovska Olha2025-07-172025-07-172025Дуб С. Роль інновацій у підвищенні конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу / Світлана Дуб, Уляна Гузар, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 109–111.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39423інноваціїконкурентоспроможністьготельно-ресторанний бізнесвикликиinnovationcompetitivenesshotel and restaurant businesschallengesРоль інновацій у підвищенні конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесуThe role of innovations in improving the competitiveness of hotel and restaurant business