Григорян, ІлляКукліна, ТетянаHryhorian, IlliaKuklina, Tetiana2022-10-112022-10-112022-05-19Григорян І. Організація роботи ресторанів / Ілля Григорян, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 45-47.http://localhost:8080/handle/34606048/32938Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.ukрестораннапрямїжароботаrestaurantdirectionfoodworkОрганізація роботи ресторанівOrganization of restaurantsArticle