Яцишин, АртурНикига, ОксанаYatsyshyn, ArturNykyha, Oksana2023-11-132023-11-132023-10-12Яцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34840Мета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.ukгастрономічний туризмрегіональні особливостірозвитокЛьвівська областьturystyka gastronomicznarozwójcechy regionalneobwód lwowskiPегіональні особливості розвитку гастрономічного туризмуRegionalne cechy rozwoju turystyki gastronomicznejArticle