Гащишин, В. Р.Прокопів, Т. М.Hashchyshyn, V. R.Prokopiv, T. M.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-182019-07-182019-07-18Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 49 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21889ukкафедра біохімії та гігієнимікробіологіяоснови мікробіологічного нормування якості харчових продуктівлекціяспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаОснови мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаOther