Петришин НаталіяНазар Мар’янаPetryshyn NataliiaNazar Mariana2025-07-152025-07-152025Петришин Н. Перспективи використання ізомальтоолігосахариди для виробництва спортивного харчування / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 364–366.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39360otherізомальтоолігосахаридфункціональні продуктиспортивне харчуваннябіфідобактеріїisomaltooligosaccharidefunctional foodssports nutritionbifidobacteriaПерспективи використання ізомальтоолігосахариди для виробництва спортивного харчуванняProspects for the use of isomalt-oligosaccharides in the production of sports nutritionOther