Михайлик, ВіталійКравченко, МихайлоMykhailyk, VitaliiKravchenko, Mykhailo2022-10-122022-10-122022-05-19Михайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167.http://localhost:8080/handle/34606048/32980Мета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK).ukборошняні кондитерські виробишротфункціонально-технологічні характеристикиflour confectionerymealfunctional and technological characteristicsФункціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжутуFunctional and technological characteristics of walnut and sesame mealArticle