Параняк, НаталіяParaniak, NataliiaКафедра біохімії та гігієни2019-11-202019-11-202019-11-19Параняк Н. М. Білки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 15 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23469ukкафедра біохімії та гігієниБіохіміяспеціальність "Готельно-ресторанна справа"білкинуклеїнові кислотиБілки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа"Synopsis