Борецький, ЮрійBoretskyi, YuriiКафедра біохімії та гігієни2020-05-272020-05-272020-05-27Біохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2020. - 7 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25878Мета дисципліни: розширити знання студентів про будову основних компонентів живих клітин та продуктів харчування, створити у студентів розуміння логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві, зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів.ukкафедра біохімії та гігієниБіохіміяспеціальність "Готельно-ресторанна справа"силабусБіохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other