Петришин НаталіяДомчак ТетянаPetryshyn NataliiaDomchak Tetiana2025-07-152025-07-152025Петришин Н. Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом / Наталія Петришин, Тетяна Домчак // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 358–360.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39362otherспиртового екстракту «Глюкорн-100»листовий напівфабрикатантиоксидантні властивостінутрієнтиalcoholic extract ‘Glucorn-100’leaf semi-finished productantioxidant propertiesnutrientsТехнологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складомPuff pastry technology with a balanced nutritional compositionOther