Гащишин, В. Р.Прокопів, Т. М.Hashchyshyn, V. R.Prokopiv, T. M.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-182019-07-182019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 63 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21891ukкафедра біохімії та гігієнимікробіологіямікробіологія харчових продуктівлекціяспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаМікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаOther