Кравців, Р. Й.Паска, М. З.Ощипок, І. М.Kravtsiv, R. Y.Paska, M. Z.Oshchypok, I. M.2020-11-232020-11-232020-11-23Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2007. - 48 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27478ukсамостійна роботаметодичні рекомендаціїтехнології м'ясних продуктівФізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Other