Петришин, НаталіяPetryshyn, NataliiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-09-132025-09-132022Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 80 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/47233Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є вивчення проблеми функції їжі, інгредієнтний склад функціональних продуктів, питання створення і виробництва цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно-активними добавками.ukоздоровче харчуванняконспект лекційгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»магістркафедра готельно-ресторанної бізнесуОздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освітиSynopsis