Борецький, Ю. Р.Boretskyi, Yu. R.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-192019-07-192019-07-19Вуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 37 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21945ukкафедра біохімії та гігієнихарчова хіміявуглеводилекціяспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаВуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаOther